tangan mati

Sugeng rawuh ing Tangan dipungkasi - mandheg nyiksa bocah

Kita setya nyegah lan nglindhungi panganiaya seksual tumrap bocah.

Dadi bagean ing tim

Kita seneng karo kabeh wong sing ndhukung lan pengin nglindhungi bocah kanthi pencegahan. 

Kasus planggaran

Arsip kami ngemot luwih saka 5000 artikel koran sing dianalisis babagan kekerasan seksual tumrap bocah.

Sumbang saiki kanggo tujuan sing apik!

Saben sumbangan mbantu nggayuh luwih akeh wong lan mbantu bocah luwih akeh.

Babagan asosiasi

FOKUS KITA

Bocah-bocah lan wong diwasa kudu ngakoni pratandha pelecehan seksual uga pelaku pedofil, sadis lan berorientasi seksual kanthi tepat wektu. Kita pengin menehi kontribusi babagan iki liwat karya pendhidhikan lan pencegahan.

€ 6500

Digayuh ing wulan Januari 2021

25

Panyengkuyung mbantu kita saben dina

IMG_4870
Kita wis setya nglindhungi bocah sajrone pirang-pirang taun
Singa singa

Kita nggarap buku kanggo bocah-bocah umur 3-7 kanggo nglindhungi dheweke saka kekerasan seksual. Buku kasebut bakal luwih gampang nyegah bocah-bocah, wong tuwa, nanging uga guru lan kabeh wong sing kerja bareng bocah-bocah saben dinane.

Asosiasi "Hands Away - Stop Child Abuse" nyengkuyung manawa buku iki bisa diwenehake kanthi gratis kanggo pusat perawatan bocah, sekolah lan wong tuwa.

Kanggo nggayuh 56 taman kanak-kanak lan pusat perawatan bocah ing Jerman, 000 ing Swiss lan 15 ing Austria kanthi luwih saka sayuta bocah, kita butuh dhukungan finansial kanggo biaya cetak lan distribusi. Ing negara sing nganggo basa Jerman ana udakara 000 sekolah dhasar lan SD kanthi udakara 10 siswa ing kelas siji sing uga kudu dididik.

Ing situs web sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan asosiasi uga ing www.leoloewe.com kesan pertama babagan proyek buku.

Matur suwun dhukungan

Dewan asosiasi, bapak lan warga negara,
Marc C. Riebe.

0
Sukarelawan
0 K
Kasus sing dianalisis
0
proyek saiki
0 K
nyumbang

Ora bisa mlaku tanpa sampeyan!
Ana ing tangan sampeyan!

95% kabeh sumbangan langsung menyang bocah-bocah

Sumbangan sampeyan kanggo nglindhungi bocah

Kabeh sumbangan langsung menyang pencegahan kekerasan seksual

10%

KAMU KANGGO KOMUNITASI

Aja NDELENG GAMPANG

Malah saiki, umume wong katon beda nalika nerangake topik tabu sing elek banget. 

Kanthi kerja kita, kita kepengin nyumbang manawa ora mung bocah, nanging uga wong diwasa, sing bisa ngerti pratandha pelecehan seksual uga pelaku pedofil, sadis lan berorientasi seksual ing wektu sing apik lan menehi reaksi sing cocog. Dheweke kudu diwenehi kekuwatan kanggo ngobrol babagan perkara kasebut (nanging aja nganti tumindak karo pelaku dhewe, amarga bakal ngelingake). 

Sampeyan kudu jelas manawa keadilan waspada ora dadi pilihan. Nanging, kabeh wong kudu ngerti manawa ana komplik utawa dihukum yen ana ilmu planggaran, iki nanging ora dilaporake menyang panguwasa perlindungan bocah utawa polisi wird.

KANG INGIN ING ING ING SOSI

Kanthi situs web Hands Off kita nuduhake jembaré masalah iki ing saben kotamadya utawa kutha ing Jerman, Austria, Swiss lan ing saindenging jagad. 

Seri film ”Gula operasi", Kanthi aktris utama Nadja Uhl utawa film"Pesta mburu"Wakil tantangan kanthi apik. Sayange, mantan menteri interior Jerman sing tanggung jawab utama, Thomas de Maizière, duwe dokumentasi"Rawa Saxon”Kanggo mbusak saka kabeh perpustakaan media ARD. 

Film kasebut ditampilake jam 20:15 ing diskusi panel sabanjure Sandra Maischberger rembugan kanthi rinci. Wilhelm Röhrig, UBSKM, malah ujar manawa dheweke uga ngerti babagan pembunuhan anak. 

Nomer, DATA, FAKTA

BISNIS DOLLER BILLION
Luwih saka 3 yuta bocah saiki urip ing kurungan (nanging sawetara kasus sing durung dilaporake bisa uga luwih akeh). Industri sing nyedhiyakake gambar nyiksa bocah lan video sing cocog $ 30 milyar (cacahing kasus sing ora dikepengini uga luwih dhuwur ing kene) kudu dikalekake.

KANGGO ING KABEH - ORA BISA ING WILAKU!
Akeh wong sing isih precaya iki. Nanging cacahe nganggo basa sing beda: Pelecehan seksual bocah ana ing antarane kita. Bagean ing masarakat sing ora dikarepake ing skala sing nggawe bisu lan nesu - lan kudu nyengkuyung supaya tumindak.

Kasunyatan:

  • Ing Jerman ana babagan resmi 15,000 iklan anak nyiksaNanging, jumlah kasus sing durung dilaporake luwih akeh. Prakiraan WHO nyatakake yen udakara 1 yuta bocah-bocah wadon lan bocah lanang sing kena pengaruh ing Jerman, yen salah sawijine 18 yuta Bocah-bocah lan wong enom ing Eropa.
  • Lungguh ing saben kelas sekolah ing Jerman 1-2 bocahsing kena pengaruh seksual.
  • Babagan 9 saka 10 kasus nyiksa bocah tetep ora bisa dideteksi.
  • 80-90% pelaku yaiku lanang, 10-20% Wanita.

 

ORGANISASI Perlindhungan bocah

Kanggo nindakake iki, kita kolaborasi karo organisasi kayata Thorn.org, sing didegake bareng karo Demi Moore lan Ashton Kutcher utawa Operasi Railway Underground OUR dening Tim Ballard, sing wis mbebasake luwih saka 1300 bocah saka panangkaran lan organisasi perlindungan bocah liyane ing omah lan ing luar negeri. 

Kita uga panjaluk supaya statute watesan kasebut ditarik maneh. Saben wanita lan wong sing ngalami planggaran nalika isih bocah kudu duwe kesempatan nglaporake nyiksa dheweke.

HUKUM LAWAN

Kabeh kasus gambar penyalahgunaan kudu dilaporake menyang Interpol, BKA utawa panguwasa liyane lan ditangani, sing saiki ditindakake kurang saka 10% kasus. Kanggo iki, ing Hukum-hukum penylametan data diowahi kanthi cepet, kanggo apa  politik diarani. Iki uga ditrapake kanggo akibat hukum. Ing Swiss, denda utawa ukuman sing ditundha isih bisa dileksanakake amarga duwe gambar planggaran bocah. Ing Jerman, tukang toko bisa uga bisa dihukum luwih abot tinimbang wong sing nyalah gunakake. 

Ing Polandia kastrasi kimia wajib dilebokake. Nalika iki katon ekstrem, paling ora liwat 50% kabeh pelaku kambuh. Ing kene, uga para politisi dijaluk njupuk tindakan paksa sajrone ditahan utawa terapi supaya para pelaku nampa perawatan psikologis sing cocog. Crita sing ora ana enteke sing kudu mandheg ASAP!

KAMI MISI

Nyegah minangka salah sawijining masalah sing paling gedhe. Kita nyengkuyung pementasan dolanan ing taman kanak-kanak lan sekolah sing nuduhake bocah manawa awake mung duweke. 

Kita lagi nggarap jagad iki "Amber Lansiran"Dadi, kaya ing AS, saben kasus penculikan bisa dilaporake. Iki minangka pesen alarm otomatis lan pesen alarm sirine sing ditampilake sajrone sawetara menit ing saben ponsel kabeh wong sing ana ing radius situs penculikan kasebut. Iki ditampilake kanthi karakteristik bocah lan uga deskripsi lan rincian penculik (kayata plat lisensi).

Karo pengacara khusus lan organisasi sing kasebut ing ndhuwur, kita kanthi aktif mbantu nglindhungi bocah-bocah sing beresiko saka pelaku. Kajaba iku, kita kanthi aktif nuntut para pelaku supaya dheweke nampa paukuman sing adil lan para korban ngalami keadilan.

95% sumbangan sampeyan langsung dilindhungi kanggo nglindhungi bocah!