Bagikeun sareng:


leungeun pareum

Wilujeng sumping dina Leungeun dipareuman - lirénkeun nyiksa budak

Kami komitmen pikeun nyegah sareng ngajagi ngalawan kekerasan seksual ka murangkalih.

Janten bagian tina tim

Kami senang ngeunaan saha waé anu ngadukung kami sareng hoyong ngaalindungan budak pancegahan. 

Kasus nyiksa

Arsip kami ngandung langkung ti 5000 artikel koran anu dianalisis ngeunaan kekerasan seksual ka murangkalih.

Sumbangkeun ayeuna pikeun tujuan anu saé!

Unggal sumbangan ngabantosan pikeun ngahontal langkung seueur jalmi sareng ngabantosan langkung seueur murangkalih.

Ngeunaan pakaitna

Fokus urang

Barudak sareng déwasa kedah terang tanda-tanda panyalahgunaan séks ogé pedofil, palaku sadis sareng berorientasi séksual dina waktos anu pas. Kami hoyong masihan kontribusi pikeun ieu ngalangkungan pendidikan sareng pencegahan.

€ 6500

Kahontal dina Januari 2021

25

Pendukung ngabantosan kami unggal dinten

IMG_4870
Kami parantos komitmen pikeun panangtayungan budak salami sababaraha taun
Singa singa

Kami damel buku pikeun barudak yuswa 3-7 pikeun ngajagi aranjeunna tina kekerasan seksual. Buku ieu bakal ngajantenkeun pencegahan langkung gampang pikeun murangkalih, sepuh, tapi ogé guru sareng sadaya jalma anu damel sareng murangkalih sadidinten.

Asosiasi "Leungeun Jauh - Eureun Nyiksa Anak" komitmen pikeun mastikeun yén buku ieu tiasa disayogikeun gratis kanggo pusat perawatan budak, sakola sareng kolot.

Dina raraga ngahontal TK 56 sareng pusat perawatan siang di Jérman, 000 di Swiss sareng 15 di Austria kalayan langkung ti sajuta murangkalih, urang peryogi dukungan kauangan pikeun biaya percetakan sareng distribusi. Di daérah anu nganggo basa Jérman aya sakitar 000 sakola dasar sareng sakola dasar kalayan sakitar 10 murid di kelas hiji, anu ogé kedah dididik.

Dina halaman wéb kami anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan asosiasi kami ogé dina www.leoloewe.com kesan munggaran tina proyék buku.

Hatur nuhun kana pangrojongna.

Déwan diréktur asosiasi, bapa sareng warga nagara,
Marc C. Riebe.

0
Sukarelawan
0 K
Kasus dianalisis
0
proyék ayeuna
0 K
nulungan

Éta henteu tiasa dianggo tanpa anjeun!
Éta aya dina panangan anjeun!

95% sadaya sumbangan langsung ka murangkalih

Sumbangan anjeun pikeun panangtayungan anak

Sadaya sumbangan langsung ka pencegahan kekerasan seksual

10%

URANG KOMPITTOR KA ANU

TANPA NYAHU AWAY

Malah dinten ayeuna seueur jalma ningali jalan anu sanés nalika ngeunaan topik anu pikasieuneun ieu. 

Kalayan padamelan urang kami hoyong nyumbang kana kanyataan yén henteu ngan ukur barudak tapi ogé déwasa tiasa mikawanoh tanda-tanda panyiksa séks ogé pedofil, palaku sadis sareng berorientasi séksual dina waktos anu saé sareng réaksi anu pantes. Aranjeunna kedah diberdayakeun pikeun nyarioskeun perkawis éta (tapi henteu pernah sareng palaku nyalira, sabab éta bakal ngingetkeun anjeunna). 

Perlu jelas yén kaadilan waspada sanés pilihan. Nanging, sadayana kedah waspada yén aranjeunna aya kompléks atanapi dihukum upami aya kanyaho ngeunaan panyiksa, ieu tapi henteu dilaporkeun ka otoritas perlindungan anak atanapi pulisi wird.

IT HAPPENS EVERYWHERE IN SOCIETY KAMI

Kalayan website Hands Off kami nunjukkeun tingkat topik ieu di unggal kotamadya atanapi kota di Jérman, Austria, Swiss sareng sadunya. 

Serial pilem ”Operasi gula", Sareng aktris utama Nadja Uhl atanapi pilem"Pésta moro"Wawakilkeun tantangan anu saé pisan. Hanjakalna, mantan menteri dalam negeri anu tanggung jawab utama, Thomas de Maizière, ngagaduhan dokuméntasi"Rawa saxon”Pikeun dihapus tina sadaya perpustakaan média ARD. 

Pilem ieu dipidangkeun jam 20:15 wengi dina diskusi panel salajengna Sandra Maischberger dibahas sacara rinci. Wilhelm Röhrig, UBSKM, ogé nyebatkeun yén anjeunna ogé sadar yén rajapati barudak. 

Nomer, DATA, FAKTA

A BILLINER BILLNER BILLINER
Langkung 3 juta murangkalih ayeuna hirup di tahanan (jumlah kasus anu teu dilaporkeun sigana langkung seueur). Industri anu ngurus gambar sareng pidéo nyiksa budak $ 30 milyar (jumlah kasus anu henteu disebatkeun ogé kedah langkung luhur didieu) kedah lemes.

Janten di mana-mana - ngan henteu aya di daérah kuring!
Seueur jalma masih percanten ka ieu. Tapi jumlahna nyarios basa anu sanés: Nyiksa seksual budak aya diantara urang. Bagéan anu teu dihoyongkeun masarakat urang dina skala anu ngajantenkeun teu tiasa nyarios sareng ambek - sareng kedah ngadorong urang bertindak.

Kanyataanna:

  • Di Jérman aya sacara resmi ngeunaan 15,000 iklan nyiksa anak, nanging, jumlah kasus anu teu dilaporkeun langkung ageung. Perkiraan WHO nunjukkeun yén éta sakitar 1 juta budak awéwé kapangaruhan sareng budak lalaki di Jerman, upami salah sahiji 18 juta Barudak sareng nonoman di Éropa.
  • Diuk di unggal kelas sakola di Jérman 1-2 barudakanu kapangaruhan ku nyiksa séks.
  • Ngeunaan 9 ti 10 kasus tina nyiksa budak tetep teu kadeteksi.
  • 80-90% palaku nyaéta lalaki, 10-20% Awéwé.

 

ORGANISASI PERLINDUNGAN ANAK

Pikeun ngalakukeun ieu, urang kolaborasi sareng organisasi sapertos Thorn.org, anu didamel babarengan ku Demi Moore sareng Ashton Kutcher atanapi Operasi Railway bawah tanah DURI ku Tim Ballard, anu parantos ngabébaskeun langkung ti 1300 murangkalih tina panangkaran sareng organisasi panyalindungan budak sanés di bumi sareng luar negeri. 

Éta ogé paménta kami yén undang-undang watesan janten ditarik retrospéktif. Unggal awéwé sareng lalaki anu ngalaman nyiksa nalika budak kedah ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaporkeun panyiksa na.

TUKAR BABAR

Sadaya kasus gambar panyalahgunaan kedah dilaporkeun ka Interpol, BKA atanapi otoritas sanésna sareng diungkulan ku aranjeunna, anu ayeuna dilakukeun kirang ti 10% kasus. Pikeun ieu, anu Hukum-hukum panahan data parantos dirobih gancang-gancang, kanggo naon  kabijakan disebut. Hal anu sami dilarapkeun kana akibat hukum. Di Swiss, denda atanapi hukuman anu ditangguhkeun masih tiasa ditumpukeun kusabab gaduh gambar nyiksa budak. Di Jérman, tukang toko tiasa dihukum langkung parah tibatan anu nyiksa. 

Di Polandia kastrasi kimia wajib diwanohkeun. Nalika ieu sigana ekstrim, sahenteuna langkung ti 50% sadaya palaku kambuh. Di dieu ogé, politikus dipenta pikeun nyandak tindakan paksaan anu saluyu nalika ditahan atanapi terapi sahingga palaku nampi perawatan psikologis anu pas. Éta carita anu teu aya tungtungna anu kedah digeureunkeun ASAP!

MISI KAMI

Pencegahan mangrupikeun hiji masalah anu paling ageung. Kami ngadukung pementasan sandiwara di TK sareng sakola anu nunjukkeun ka barudak yén awakna milik aranjeunna waé. 

Kami nuju damel di dunya "Amber Alert"Janten, sapertos di Amérika Serikat, unggal kasus penculikan tiasa dilaporkeun. Ieu pesen alarm otomatis sareng pesen alarm sirineu anu ditampilkeun dina sababaraha menit dina unggal telepon sélulér sadaya jalma anu aya dina radius tangtu situs penculikan. Ieu nembongan kalayan ciri-ciri murangkalih sareng ogé pedaran sareng detil ngeunaan anu nyulik (mis. Pelat).

Kalayan ahli hukum khusus sareng organisasi anu disebatkeun di luhur, urang aktip ngabantosan ngajaga barudak anu résiko tina palaku. Salaku tambahan, urang aktip ngudag palaku supados aranjeunna nampi hukuman anu saé sareng para korban ngalaman kaadilan.

95% sumbangan anjeun langsung ka panyalindungan budak!