Bagikeun sareng:


Paws Off - Stop Child Abuse mangrupikeun organisasi pikeun ngadidik sareng nyegah tina nyiksa séks anak. Kami hoyong ngalaporkeun sadaya kasus anu dipikanyaho umum ngeunaan nyiksa budak sareng rajapati murangkalih ogé konsumén pikeun video nyiksa budak. Kituna kami milari sukarelawan ti sakumna dunya pikeun nyandak sadaya kasus ieu dina peta. 

Punten daptar di Kirim Kasus sareng bantosan pikeun nunjukkeun ka dunya yén aya seueur teuing pedofil anu gering ogé organisasi panyalahgunaan séks sareng anak yén urang kedah nyegah barudak ti aranjeunna.