Bagikeun sareng:


Hatur nuhun pikeun anu hoyong ngadukung kami!

95% tina sumbangan anjeun langsung ka éta
Mangpaat tina panyalindungan anak!

 
 
Hubungan asosiasi dipareuman - lirénkeun panyiksa anak didirikeun dina April 2020 ku Marc C RiebeKristen Tweer sareng pengacara Hans Boehme sareng parantos dikenal salaku organisasi nirlaba di Swiss ti 25 Séptémber 2020 dibebaskeun pajak. Manuela Benkö-Ackermann, Victoria Riebe sareng Daniel Julien Imo ngalengkepan dewan. 95% tina sumbangan langsung ka pencegahan sareng perlindungan barudak. Hatur nuhun kana struktur lean urang, ngan 5% dipaké pikeun administrasi sarta sakabeh anggota dewan anu sukarelawan.
 
 
 
 

akun sumbangan: 

IBAN: CH37 0900 0000 1548 1594 2 

BIC / Swift: POFICHBEXXX (Postfinance)


 Kami senang nyadiakeun Anjeun on pamundut

Wawasan kana laporan kauangan taunan urang ayeuna.

paypal

Kembar