Bagikeun sareng:


ngeunaan urang

Éta tim anu aya di tukangeun layar

Tim Unser

Hubungan asosiasi dipareuman - lirénkeun panyiksa anak didirikeun dina April 2020 ku Marc C RiebeKristen Tweer sareng pengacara Hans Boehme sareng parantos dikenal salaku organisasi nirlaba di Swiss ti 25 Séptémber 2020 dibebaskeun pajak. Manuela Benkö-Ackermann, Victoria Riebe sareng Daniel Julien Imo ngalengkepan dewan. 95% tina sumbangan langsung ka pencegahan sareng perlindungan barudak. Hatur nuhun kana struktur lean urang, ngan 5% dipaké pikeun administrasi sarta sakabeh anggota dewan anu sukarelawan.
 

Marc C. Riebe dina wawancara sareng Südkurier di Constance

Inisiatif éta muncul akibat tina tuduhan salah kaputusan ti Pengadilan Distrik Konstanz nalika éta pedofile Thomas Louis dihukum 2 taun percobaan, sanaos anjeunna ngaku nyiksa seksual ngalawan pamuda sareng gaduh gambar nyiksa budak alat kelamin budak umur 5 dugi 8 taun "dina penah provokatif", anu henteu dituturkeun ku polisi atanapi jaksa. .

Pencegahan barudak di TK sareng SD, kalayan lakon sapertos "Paws away" sareng "Awak abdi milik kuring", mangrupikeun perhatian anu pangpentingna. Asosiasi parantos netepkeun tujuan pikeun ngadukung nonoman anu disiksa sareng ngabantosan aranjeunna pikeun kéngingkeun hak-hakna sareng nyandak kasus-kasus panyalahgunaan murangkalih supados masarakat langkung terang ngeunaan pencegahan nyiksa budak. Domicile aya di pengacara Markus Schmid di Zurich. The Ngarobih nami tina pakaitna dilaksanakeun tanggal 13.10.2020 Oktober XNUMX.

Marc C Riebe

Pendiri & Déwan Direksi

Kristen Tweer

Pendiri & Déwan Direksi

Hans Boehme

Pendiri & Pengacara

Daniel Julien Imo

Pendiri & Déwan Direksi

Manuela Benko-Ackermann

Aktivis panyalindungan budak

Sabrina Schmidt

Eusi wéb & berita
0
Pendukung Sukarelawan
0 K
Kasus dianalisis
0
proyék ayeuna
0 K
nulungan